Aktuelt

Hva er nytt hos Autohuset Alta?

Siste nytt

Vi brenner for salg av bil og fornøyde kunder.

Les våre ferskeste nyheter, eller følg oss på sosiale medier!

Så du en spennende nyhet?

Ta kontakt for en hyggelig bilprat.

Kontakt oss

Stillingsannonser

En bilforretning med historie

Våre tilgjengelige stillinger vises her

 • 18/08/2023 - Per-Gunnar Simonsen
  Vi søker bilselger

  Autohuset Alta AS, kjent for sitt engasjement for kvalitet og service, er en forhandler av premium bilmerker i Finnmark og Nord-Troms. Med en imponerende portefølje av merker som Mitsubishi, Suzuki, Subaru, MG, Ssangyong, Hyundai og Isuzu, søker vi etter en lidenskapelig bilselger til å forsterke vårt team.

  Les mer
 • 18/08/2023 - Per-Gunnar Simonsen
  Vi søker delelager- og kundemottaker

  Er du vår neste delelager- og kundemottaker? Som forhandleren av premium bilmerker i Finnmark og Nord-Troms, tilbyr Autohuset Alta AS deg muligheten til å arbeide med merkevarer som Mitsubishi, Suzuki, Subaru, MG, Ssangyong, Hyundai og Isuzu. Vi kombinerer teknisk ekspertise med førsteklasses kundeservice. Les videre for å finne ut hvordan du kan bli en del av vår spennende reise!

  Les mer
 • Lykkelig bilmekaniker
  18/08/2023 - Per-Gunnar Simonsen
  Vi søker bilmekaniker

  Er du en lidenskapelig bilmekaniker som er klar for en ny utfordring? Som forhandleren av premium bilmerker i Finnmark og Nord-Troms, tilbyr Autohuset Alta deg muligheten til å arbeide med merker som Mitsubishi, Suzuki, Subaru, MG, Ssangyong, Hyundai og Isuzu. Bli en del av et team hvor varierte oppgaver og et faglig fremragende miljø står i sentrum. Les videre for å finne ut hvordan du kan bli en del av vår spennende reise!

  Les mer