Elbil

For deg som ønsker en helelektrisk bilopplevelse

Kontakt oss

Forhandler av elbil

Ønsker du å kjøre kun på elektrisitet? Etterspørselen for elbiler øker stadig. Vi hjelper deg å finne rett bil for ditt behov.

Subaru Solterra

Dit du vil, når du vil.

Vår aller første elbil er en ekte e-SUV egne for norske forhold- en real allværsbil, perfekt for aktive nordmenn!

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag uansett hvor. Med SOLTERRA kommer du fram dit du vil, når du vil!

Les mer

En elektrisk plassmester.

IONIQ 5 er en fleksibel bil med god plass til både passasjerer og bagasje.

IONIQ 5 er en crossover i mellomklassen, og med en akselavstand på 3 meter er den like romslig som en stor personbil. Bagasjeromsvolumet er på 527 liter, men øker til nesten 1600 liter når baksetene er lagt ned. De kan ellers også deles og legges ned i forholdet 60:40, noe som er perfekt for helgeturer og transport av store gjenstander. Hvis det ikke er nok, kan IONIQ 5 leveres med tilhengerfeste og mulighet til å trekke en tilhengervekt på opptil 1600 kg.

Det er ledig plass under panseret siden bilen ikke har bensinmotor. Her er det et ekstra bagasjerom som rommer opptil 57 liter. IONIQ 5 en perfekt elbil for moderne livsstil.

Les mer

MG ZS EV

Vi har oppgradert vår bestselgende modell.

For å tilby den den helt nye MG ZS EV – en komfortabel, intelligent og 100% elektrisk familievennlig SUV.

Med sitt nye design og lange rekkevidde, som ikke går på kompromiss av brukervennlighet, er den nye MG ZS EV den perfekte bilen for bykjøring og helgeturer. MG ZS EV kommer en større batteripakke, som resulterer i lengere rekkevidde.

Les mer

Mer enn smart.

I tillegg til enestående ytelsen, har MG MARVEL R allsidigheten du trenger for å ta med deg det meste – enten det er til den daglige pendlinger eller på helgetur.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Dersom du er interessert i nybil og har behov for mer informasjon ber vi deg ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat. Vi gir deg hjelpen du trenger.

Kontakt oss