Hvem er vi?

Hvem er Autohuset Alta AS og hvordan ble vi til?

En bilforretning med historie

Henry Hammari (1917-1986) startet sin virksomhet i 1962 med salg av biler. Den gang med amerikanske Rambler. Ettersom tidene forandret seg kom merker som Hillman, Simca, Chrysler og Talbot, før bedriften i 1982/83 valgte Mitsubishi og BMW. Henry Hammmari var aktiv fram til 1983.

I dag er Henry Hammari AS forhandler av Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, Hyundai, MG, Subaru og Ssangyoung med tilhørende godkjent bilverksted. I 2011 flyttet vi ned til Aronneskjosen.

Verkstedet vårt er med i Automester kjeden, og kan tilby verkstedtjenester for alle bilmerker. I tillegg har vi utstyr på verksted og nødvendig kompetanse for å ta service og vedlikehold på BWM. Vi utfører blant annet: Flushing av automatgirkasser, AC service,  og alt av mekanisk reparasjoner på personbiler. Vi har dekkhotell og skaffer deler og utstyr til alle typer biler.

En miljøbevisst bilforhandler

Autohuset Alta AS skal fra 2022 arbeide for en bærekraftig og miljøvennlig utvikling. Ved å bli en Miljøfyrtårn sertifisert bedrift forplikter vi oss til å gjøre en innsats for miljøet, og ta miljøansvar. Dette reflekteres gjennom vårt arbeid, rutiner og samarbeidspartnere.

Er du på leting etter ny bil?

Ta kontakt med våre selgere. Vi har et bredt utvalg brukt- og nybiler i de fleste priserklasser og til forskjellige behov.

Kontakt oss