Våre tjenester

Hos Autohuset Alta får du hjelpen du trenger til ditt bilkjøp

Fagfolk i alle ledd

Vær trygg på at du gjør en god handel når du besøker Autohuset Alta. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en god kundeopplevelse og et sømløst bilkjøp.

Ikon av en bilnøkkel

Nybil

Ingenting er som å sette seg inn i en nybil. Vi fører kjente merker som Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, Hyundai, MG, Subaru og Ssangyoung, og hjelper deg med å finne drømmebilen – trygt og enkelt!

Ikon av en bruktbil

Bruktbil

Er du utkikk etter ny bruktbil? Vi har et stort utvalg i de fleste prisklasser med gode betingelser. Fortell oss mer rundt dine behov, så hjelper vi deg gjerne.

Ikon av et hjul

Dekkhotell

Vi tar vare på dekkene dine til neste sesong! Benytt deg av dekkhotell hos Autohuset Alta, og start sesongen med freshe nyvaskede dekk. Spør oss gjerne om montering.

Ikon av forsikring

Forsikring

Dersom du kjøper bil gjennom Autohuset Alta ber vi deg prate med oss om våre gunstige forsikringsavtaler.

Ikon av sjekkliste

Klargjøring

Enten du kjøper nybil eller bruktbil gjennom Autohuset Alta kan du føle deg trygg på at bilen har vært gjennom en grundig klargjøringsprosess på vårt verksted.

Ikon av et sertifikat

EU-kontroll

Bestill din time til EU-kontroll hos vårt godkjente verksted i Alta. Vi følger alle retningslinjer fra Statens Vegvesen! Sjekk frist for neste EU-kontroll på din bil her.

Ikon av forhandlinger

Finansiering

Som kunde hos Autohuset Alta får du all hjelp du trenger for å gjøre et trygt bilkjøp. Vi har finansieringsløsninger med gode betingelser. Spør oss gjerne om råd.

Kontakt oss

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt for en hyggelig bilprat.

Kontakt oss